DİJİTAL BASKI HİZMETİ

dijital baskı, baskı, kanvas baskı, kanvas tablo, tablo, tablo çerçeve, fineart, fineart baskı, baskı hizmeti, otel baskı, evdekoru, ev dekoru, tablo, kanvas kasnak tablo,

DİJİTAL BASKI HİZMETİ

Baskı dediğimiz dijital ortamdaki bir fotoğrafı, belgeyi veya bir tablonun replika reprodüksiyon  olarak, kağıda, tuvale aktarılmasıyla meydana gelen, mekanlarınızı renklendirmek için tablo  olarak kullanılabilen dekor tamamlayıcısıdır.

Uzman kadromuz ile sizlere daha iyi hizmet vermeyi amaçlamaktayız. Otellerin iç mekanlarının odalarında, lobi, koridorlarında yer alan  çeşit olarak; kanvas baskı veya kağıt üzerine baskı yöntemi ile mekanlara renk katıyor. Otel projelerinde özel olarak çalışma yapmaktayız.

Aynı zamanda istediğiniz bir görseli fotoğrafı veya bir belgeyi fineart veya kanvas baskı olarak yaptırabilirsiniz.

            Galeri Gusto olarak size hizmet etmekten mutluluk duyarız, bizim ile irtibata geçmek için, 0216 650 70 00 telefon numarasından veya Bulgurlu Mahallesi İskender Sokak No: 5/A mağazımıza uğrayabilir, bir kahve eşliğinde sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyarız.
Etiketler: dijital baskı, baskı, kanvas baskı, kanvas tablo, tablo, tablo çerçeve, fineart, fineart baskı, baskı hizmeti, otel baskı, evdekoru, ev dekoru, tablo, kanvas kasnak tablo,
Nisan 11, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı