OBJE ÜÇ BOYUTLU ÇERÇEVE SEÇİM HİZMETİ

OBJE ÜÇ BOYUTLU ÇERÇEVE SEÇİM HİZMETİ

OBJE ÜÇ BOYUTLU ÇERÇEVE SEÇİM HİZMETİ

Sevdiğiniz bir objeyi veya derinlikli olan bir eşyayı çerçeve yaptırmanız mümkün. Anılarınızın veya eski bir eşyanızı giysinizi, silah, kılıç, eski bir gelinlik, kanaviçe, anneannelerimizden kalan sandık içinde olan örtüler, tel kırma veya evlilik için söz gününde gelen söz çiçeğinizi veya özel anılarınızda olan herhangi bir objeyi çerçeve ile ölümsüzleştirme ve dekor olarak koruma altına alabilirsiniz.

Çerçeveli fanus olarak veya derinlikli çerçeve modelleri ile çerçeve yaptırabilirsiniz. Dilerseniz işlediğiniz kanaviçe veya Türk işi nakışlarınızı tepsi, derinlikli üç boyutlu çerçeve olarakta yaptırabilirsiniz. Çerçeve seçimi yaparken, yardımcı malzemelerin; paspartu, süet paspartu, gümüş – altın renklerinde slip kullanılarak sizlere uzman ekiplerimiz ile yardımcı olmaktayız .

Boyutlu çerçeve yaptırmak veya bilgi almak için Galeri Gusto ile irtibata geçebilir, bilgi alabilirsiniz. İritibat için 0216 650 70 00 numaralı telefondan veya Galeri Gusto Resim çerçeve mağazamızın adresi olan, Bulgurlu Mahallesi İskender Sokak No:5/A Üsküdar – İstanbul adresinden bizlere ulaşabilirsiniz. İnternet sitemizden ulaşmak için, galerigusto.com iletişim kısmından bizlere veya [email protected] mail adresinden sormak istediğiniz konulara cevap bulabilirsiniz.

Etiketler: obje, üç boyutlu çerçeve, çerçeve, kanaviçe, kanaviçe çerçeve, pano, pano çerçeve, çerçeveci, üsküdar çerçeve,
Nisan 11, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı