SERTİFİKA DİPLOMA BELGE ÇERÇEVE HİZMETİ

DİPLOMA SERTİFİKA BELGE ÇERÇEVESİ

Çerçeve denildiği zaman genelde aklımıza; tablo, eser, fotoğraf, resim gelmektedir. Hayatımızda, aldığımız sertifika, diploma veya önemli belgelerimiz vardır. Bu belgeler başarı belgesi, okuduğumuz okulların veya gittiğimiz kursların diplomaları, yüksek lisans diploması gibi bir çok başarı belgeleridir. Hayatımızın öğrenim belgelerini koruma ve devamlı düzgün şekilde muhafaza etme gayelerimiz bulunmaktadır. En iyi şekilde muhafaza etme ve mekanlarımıza dekor olarak kullanma metotlarından biri de çerçevedir.  

Çerçeve modeli denildiği zaman ahşap çerçeve modeli ve lamine çerçeve modelleri aklımıza gelmektedir. Ahşap çerçeve modeli doğal ürünlerdir. Maliyet olarak lamine çerçeveye oranla biraz daha pahalı bir materyalle yapılmaktadır. Lamine çerçeve modeli ise en çok tercih edilen modeller arasındadır.

Diplomalarınıza, sertifikalarınıza veya önemli evraklarınıza çerçeve seçimi için size yardımcı olarak,  elimizdeki bine yakın çerçeve modellerinden birini seçebilirsiniz. Seçim yapma konusunda ise uzman ekibimizden yardım alarak doğru seçim yapabilir, mekanlarınızın duvarlarında dekor, dekorasyon olarak tamamlayabilirsiniz.

            Galeri Gusto olarak sizlere daha bir memnuniyet ve hizmet vermekten mutluluk duyarız; bizimle irtibata geçmek isterseniz, 0216 650 70 00 numaralı telefon numarasından veya mağazamızın adresi olan  ; Bulgurlu Mahallesi İskender Sokak No: 5/A Üsküdar İstanbul adresinden  bir kahve eşliğinde sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

Etiketler: sertika, cerceve, diploma, diploma çerçevesi, üsküdar diploma çerçevesi
Nisan 10, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı