YAPBOZ PUZLLE ÇERÇEVE HİZMETİ

puzzle, yapboz, puzzle çerçeve, çerçeve, puzzle üsküdar çerçeve, yapboz çerçeve, en yakın çerçeveci, çerçeveci, tablo,

 PUZZLE YAPBOZ ÇERÇEVE HİZMETİ

Puzzle veya diğer adı ile yapboz olarak bilinen, girintili çıkıntılı renkli parçaların birleşmesi ile oluşan görsele puzzle yapboz denilmektedir. Günümüzde hobi, eğlence veya psikolojik olarak kendimize zaman ayırma olarak uğraş verdiğimiz eğlence biçimidir.

            Zaman geçirdiğiniz, uğraş verdiğiniz puzzle yapboz tablolarınızı en iyi muhafaza etme yöntemi ve mekanlarınıza renk vermek için, çerçeve yaptırabilirsiniz. Çerçeve seçimi için iki yöntem var birinci yöntem, yaptığınız yapbozun puzzle görselinin mekanınızın dekoruna göre uyarlayabilirsiniz. İkinci yöntem ise yaptığınız puzzle yapbozunuzun içindeki renk armonisine göre seçim yapabilirsiniz.

            Yaptırmak istediğiniz puzzle yapboz çerçevelerini bizimle, Galeri Gusto Resim Çerçeve ile  paylaşabilir, renk uyumu hakkında bilgi alabilir çerçeve yaptırabilirsiniz. Mağazamıza gelip bilgi alabilirsiniz. Bizimle irtibata geçmek için, 0216 650 7000 numaralı telefon ile veya Bulgurlu Mahallesi İskender Sokak No: 5/A Üsküdar İstanbul da bulunan mağazamızı ziyaret edebilirsiniz. www.galerigusto.com adresinden ise çerçeve modellerini inceleyebilirsiniz.

Etiketler: puzzle, yapboz, puzzle çerçeve, çerçeve, puzzle üsküdar çerçeve, yapboz çerçeve, en yakın çerçeveci, çerçeveci, tablo,
Nisan 11, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı